Webshoppen er åben i ferien - med længere leveringstid
Sommerferie levering mellem 5-7 hverdage
Fysisk butik åbner igen onsdag den 31. juli
Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 kr

Velkommen til mit nye garnparadis!

Oprettet d.

Velkommen til mit nye garnparadis!

Kære alle,

Det er med stor glæde og begejstring, at jeg vil annoncere en snarlig åbningen af min nye garnbutik, som fysisk ligger i Karlslunde på 1. sal i Ræveholmscenteret.

Som en passioneret garn-entusiast og kreativ sjæl har jeg længe drømt om at skabe et sted, hvor alle kan finde inspiration og materialer til deres kreative sysler.

Min butik er fyldt med farverige garner, bløde uld, og et udvalg af tilbehør til strik og hækling. Jeg håber med tiden at udvalget vil vokse og her kan I være med til at give input til hvad I ønsker. Jeg har valgt hver eneste tråd og tilbehør med omhu, og håber, at I vil finde lige præcis det, I søger, til jeres næste projekt.

Jeg vil også tilbyde workshops og kurser i forskellige teknikker, hvor I kan lære nye færdigheder, og møde andre, der deler jeres passion for garn og kreative sysler. Jeg vil opdatere jer med datoer og tilmeldingsoplysninger i kommende nyhedsbreve.

Da det er en bi-beskæftigelse vil der være begrænsede åbningstider i den fysiske butik i Karlslunde - men til gengæld er webshoppen altid åben, og du kan fange mig på mail hvis du har spørgsmål eller har brug for sparring. 

Tilmeld dig gerne mit nyhedsbrev, eller følg med på min Instagram eller Facebook side hvor jeg også vil annoncere ekstraordinære åbningstider og dage. 

Jeg ser frem til at byde jer velkommen i min webshop og butik, og til at dele min passion med jer.

Med venlig hilsen, Stina - fra Cilu Strik.